Barion Pixel
WABIBABI cumilánc Névreszóló
WABIBABI cumilánc Névreszóló

5.490 Ft

WABIBABI  Névreszóló cumilánc, egy igazán egyedi ajándék és örök emlék magadnak, vagy egy babaváróra ajándékba. Fából készült cumilánc cumi vagy rágóka, ruhára való rögzítéséhez. -Kérjük a fizetés során a megjegyzés mezőbe add meg a nevet, amit látni szeretnél a cumiláncon. A cumiláncokat ékezet nélkül tudjuk csak elkészíteni!-
Méretek: 22 × 2 × 1 cm

A csomagokat igyekszünk még a rendelés napján feladni, így a megrendelt termékek ideális esetben már 1-2 munkanapon belül megérkeznek a kiválasztott címre.

15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítást biztosítunk Foxpost csomagpontos rendelés esetén.

A szállítási és visszaküldési feltételekről bővebben itt tájékozódhat

Kérjük a fizetés során a megjegyzés mezőbe add meg a nevet, amit látni szeretnél a cumiláncon! A cumiláncokat ékezet nélkül tudjuk csak elkészíteni.
A gyöngyök, könnyen tisztíthatóak: meleg/forró vízben leöblíthetőek, szappannal moshatóak.
Első használat előtt mindenképpen tisztítsd meg! Mosogatógépbe tenni tilos!
Amennyiben a termék tartalmaz fa részeket, kérjük NE főzd ki. A fa részeket nedves kendővel töröld át. Amennyiben folyó víz alatt mosod át, akkor ügyelj rá, hogy a fa részeket rögtön töröld szárazra!

Cumiláncaink a EU szabályok szerint nem hosszabbak 22 cm- nél és minden terméküket vastag, elszakíthatatlan szatén zsinórra fűzzük biztonsági technikával, azonban minden alkalommal ellenőrizze, mielőtt gyermeked kezébe adod. Az elhasználódás, sérülés első jelére dobja ki.

Soha ne hosszabbítsa meg a cumiláncot! Ne rögzítse zsinórhoz, szalaghoz, fűzőhöz vagy laza ruharészekhez, mert az fulladásveszélyes. Javasoljuk, hogy a cumiláncot csak ruhához rögzítse. Ne használja, ha a baba kiságyban, ágyban vagy kiságyban van felügyelet nélkül.
Figyelmeztetés: a cumilánc nem játék. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket.