Barion Pixel
WABIBABI cumilánc Lencsi
WABIBABI cumilánc Lencsi

5.490 Ft

WABIBABI cumilánc fából és BPA-, PVC-, ólom-, ftalát-, és latexmentes orvosi szilikonból gyermekeknek. A cumilánc könnyen rögzíthető a babaruházathoz, így nem csak praktikus, de stílusos kiegészítő is egyben.
Méretek: 26 × 1 × 1 cm

A csomagokat igyekszünk még a rendelés napján feladni, így a megrendelt termékek ideális esetben már 1-2 munkanapon belül megérkeznek a kiválasztott címre.

15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítást biztosítunk Foxpost csomagpontos rendelés esetén.

A szállítási és visszaküldési feltételekről bővebben itt tájékozódhat

A szilikon gyöngyök, könnyen tisztíthatóak: meleg/forró vízben leöblíthetőek, szappannal moshatóak.
Első használat előtt mindenképpen tisztítsd meg! Mosogatógépbe tenni tilos!
Amennyiben a termék tartalmaz fa részeket, kérjük NE főzd ki. A fa részeket nedves kendővel töröld át. Amennyiben folyó víz alatt mosod át, akkor ügyelj rá, hogy a fa részeket rögtön töröld szárazra!

A láncok minden káros anyagtól mentesek. BPA-, PVC-, ólom-, ftalát-, és latexmentes orvosi szilikonból készültek, így a babák egészségére nem károsak.

Cumiláncaink a EU szabályok szerint nem hosszabbak 22 cm- nél és minden terméküket vastag, elszakíthatatlan szatén zsinórra fűzzük biztonsági technikával, azonban minden alkalommal ellenőrizze, mielőtt gyermeked kezébe adod. Az elhasználódás, sérülés első jelére dobja ki.

Soha ne hosszabbítsa meg a cumiláncot! Ne rögzítse zsinórhoz, szalaghoz, fűzőhöz vagy laza ruharészekhez, mert az fulladásveszélyes. Javasoljuk, hogy a cumiláncot csak ruhához rögzítse. Ne használja, ha a baba kiságyban, ágyban vagy kiságyban van felügyelet nélkül.
Figyelmeztetés: a cumilánc nem játék. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket.

Minden cumilánc egyedileg kézzel készül, így a hossza esetenként eltérő lehet! A cumi nem része a cumiláncnak.

Figyelem, egyes képernyőkön a termék színe eltérhet a valódi színtől!