Barion Pixel
WABIBABI BabyGym Játék Szett
WABIBABI BabyGym Játék Szett

9.990 Ft

Készleten

WABIBABI natúr fából és BPA mentes orvosi szilikonból készült babygym játék szett a babák mozgásfejlesztésére. A csomag 3db kézzel fűzött láncocskát tartalmaz. A WABIBABI baba tornáztatóval együtt tökéletes kombinációt alkotnak. A legtöbb baby gym-el kompatibilis, a tornáztató összeszerelése közben lehet felfűzni a keresztrúdra a karikákat. Léteznek tépőzáras kiegészítők is, amikkel szintén rögzíteni lehet a függőket a baby gym-re akár összeszerelés után is.
Méretek: 26 × 7 × 3 cm

A csomagokat igyekszünk még a rendelés napján feladni, így a megrendelt termékek ideális esetben már 1-2 munkanapon belül megérkeznek a kiválasztott címre.

15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítást biztosítunk Foxpost csomagpontos rendelés esetén.

A szállítási és visszaküldési feltételekről bővebben itt tájékozódhat

A csomag 3 baby gym láncot tartalmaz.

Első használat előtt mindenképpen tisztítsd meg! Mosogatógépbe tenni tilos!
Amennyiben a termék tartalmaz fa részeket, kérjük NE főzd ki. A fa részeket nedves kendővel töröld át. Amennyiben folyó víz alatt mosod át, akkor ügyelj rá, hogy a fa részeket rögtön töröld szárazra!

Minden káros anyagtól mentesek. BPA-, PVC-, ólom-, ftalát-, és latexmentes orvosi szilikonból készültek, így a babák egészségére nem károsak.

Minden terméküket vastag, elszakíthatatlan szatén zsinórra fűzzük biztonsági technikával, azonban minden alkalommal ellenőrizze, mielőtt gyermeked kezébe adod. Az elhasználódás, sérülés első jelére dobja ki.

Minden használat előtt ellenőrizze a terméket.

Figyelem, egyes képernyőkön a termék színe eltérhet a valódi színtől!