Barion Pixel

Wabibabi

Szállítás és Visszaküldés

Szállítás

A csomagok összekészítési és kézbesítési ideje: 1-7 munkanap. Pontosabb szállítási határidőt a megrendelés ismeretében tudunk mondani.

Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  • Házhoz szállítás Foxpost futárszolgálattal – 2.990 Ft
  • Foxpost Csomagpontra történő kézbesítés – 1.150 Ft
  • Ingyenes szállítást biztosítunk, amennyiben a rendelés összértéke eléri a 15.000 Ft-ot. Ez az opció csak Foxpost csomagautomatás szállítás esetén érvényes.
  • Utánvétes fizetésnél, a szolgáltatás díja +450 Ft

Rendelés és visszaküldés

Ha rendeléseddel kapcsolatban érdeklődnél, vagy a kiszállított termékkel szemben merült fel kifogásod, vedd fel velünk a kapcsolatot: info@wabibabi.hu

A szállítástól elállás

Ha a megrendelt áru készlete időközben elfogy, és a termék nem áll rendelkezésére, a megrendelőt erről azonnal tájékoztatni fogjuk.

Elállási jog

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény alapján az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él; a vásárló az ezt követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Ha szeretnél élni ezzel a jogoddal, teendőid a következők:

– a termék(ke)t eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan minőségi és mennyiségi állapotban,- valamint az elállási jogod gyakorlását egyértelműen kifejező szándéknyilatkozattal (akár email üzenet) juttasd vissza az alábbi címre:

WabiBabi
1037 Budapest, Sereg u. 9. 1. em. 5.

Az elállási jog nem gyakorolható ha a termék használatára sor került, vagy valamelyik tartozéka hiányzik. Sérült vagy hiányos csomagolás esetén fenntartjuk a jogot a csökkentett összegű visszatérítésre.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Amennyiben elállsz a szerződéstől, legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad rendelt termék(ek) árát. A visszafizetés banki átutalással történik. Ha ebbe nem egyezik bele a vásárló, akkor a visszafizetés a vásárló által igénybe vett fizetési móddal azonos formában térítjük vissza az összeget. A visszatérítést akkor kezdjük meg, ha a visszaküldött termék beérkezik hozzánk, vagy a visszaküldést alátámasztó dokumentumot küldesz nekünk. A terméket legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül kell visszaküldened vagy átadnod. A termék visszaküldésének közvetlen költsége Téged terhel.

Szavatosság

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő szavatosságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően forgalmazzuk, amiben a Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvény XXIV. fejezete (Hibás teljesítés), valamint az azt kiegészítő 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet (a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól) az iránymutató.