Barion Pixel

Wabibabi

Bemutatkozás

Tudod, mi tesz igazán különlegessé egy bababoltot? A WABIBABI-nál azt valljuk, hogy a természetes anyagok és a letisztult dizájn alkotják a tökéletes kombinációt. Célunk, hogy a baba termékek ne csak praktikusak, de esztétikusak is legyenek.

Üdvözlünk a WABIBABI oldalán! Zsuzsó és Máté vagyunk a márka megálmodói és friss szülők. Kislányunk 2022 nyarán született meg. Már a babavárás időszakában rájöttünk, hogy sok babaholmit nem találunk meg a hazai piacon, sőt sokszor külföldről se tudtunk beszerezni egy-egy kiegészítőt. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy szeretnénk létrehozni egy márkát, aminek segítségével olyan, alaposan válogatott termékeket tudunk kínálni szülőtársainknak, amihez ez idáig nem lehetett, vagy nehéz volt hozzájutni. Így született meg második gyermekünk: WABIBABI. Küldetésünk, hogy segítsük a várandós anyukákat, kismamákat és az összes szülőt, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő baba és kismama termékeket. Kínálatunkban találkozhattok, mind saját márkás, mind egyéb gyártók cikkeivel is, mint például a kizárólag általunk forgalmazott Veliboo neszeszerekkel.

Kívánságlista

Veled is megesett, hogy megálmodtál egy terméket, de sehol se találod? Esetleg megtaláltad külföldi oldalakon, de a magas szállítási és import költség miatt lemondtál róla? Oszd meg velünk kívánságod! Szívügyünk, hogy minél jobban kiszolgáljuk érdeklődőinket, így, ha megírod mi az, amit szívesen látnál a palettánkon, mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk és elhozzuk Neked!

Fill out this field